Skip to product information
1 of 3

NGOPSHOP

ASTRO GOTË

ASTRO GOTË

Çmimi i rregullt Lek 900.00
Çmimi i rregullt Çmimi me ulje Lek 900.00
Ulje Shitur

Dëgjuam se së shpejti pushimet mund t’i bëjmë edhe në hënë!

Të gjithë Astrongopsat të pajisen me gotën më cool të momentit dhe jemi gati për fluturim!

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali

Porcelan

Shiko të gjitha detajet