Skip to product information
1 of 2

NGOPSHOP

ASTRO HOODIE

ASTRO HOODIE

Çmimi i rregullt Lek 3,000.00
Çmimi i rregullt Çmimi me ulje Lek 3,000.00
Ulje Shitur
Size
Color

Dëgjuam se së shpejti pushimet mund t’i bëjmë edhe në hënë!

Të gjithë Astrongopsat të pajisen me Hoodie-n më cool të momentit dhe jemi gati për fluturim!

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali & Larja

Shiko të gjitha detajet