Skip to product information
1 of 1

NGOPSHOP

ASTRO SWEATER

ASTRO SWEATER

Çmimi i rregullt Lek 3,000.00
Çmimi i rregullt Lek 0.00 Çmimi me ulje Lek 3,000.00
Ulje Shitur
Size
Color

Dëgjuam se së shpejti pushimet mund t’i bëjmë edhe në hënë!

Të gjithë Astrongopsat të pajisen me pulovrën më cool të momentit dhe jemi gati për fluturim!

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali & Larja

Shiko të gjitha detajet