Skip to product information
1 of 1

NGOPSHOP

ASTRO T-SHIRT

ASTRO T-SHIRT

Çmimi i rregullt Lek 2,200.00
Çmimi i rregullt Çmimi me ulje Lek 2,200.00
Ulje Shitur
MASA
NGJYRA

Dëgjuam se së shpejti pushimet mund t’i bëjmë edhe në hënë!

Të gjithë Astrongopsat të pajisen me T-Shirtin më cool të momentit dhe jemi gati për fluturim!

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali & Larja

Shiko të gjitha detajet