Skip to product information
1 of 2

NGOPSHOP

GOPMENI I MADH I JUGUT HOODIE

GOPMENI I MADH I JUGUT HOODIE

Çmimi i rregullt Lek 3,000.00
Çmimi i rregullt Çmimi me ulje Lek 3,000.00
Ulje Shitur
Size
Color

Porosite dhe dërgoja një jugori. Bëje të qeshë por bëje dhe të lumtur!

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali & Larja

Shiko të gjitha detajet