Skip to product information
1 of 1

NGOPSHOP

GOPMENI I MADH I JUGUT SWEATER

GOPMENI I MADH I JUGUT SWEATER

Çmimi i rregullt Lek 3,000.00
Çmimi i rregullt Lek 0.00 Çmimi me ulje Lek 3,000.00
Ulje Shitur
Size
Color
Porosite dhe dërgoja një jugori. Bëje të qeshë por bëje dhe të lumtur!

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali & Larja

Shiko të gjitha detajet