Skip to product information
1 of 1

NGOPSHOP

GOPMENI I MADH I JUGUT T-SHIRT

GOPMENI I MADH I JUGUT T-SHIRT

Çmimi i rregullt Lek 2,200.00
Çmimi i rregullt Çmimi me ulje Lek 2,200.00
Ulje Shitur
MASA
NGJYRA
Porosite dhe dërgoja një jugori. Bëje të qeshë por bëje dhe të lumtur!

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali & Larja

Shiko të gjitha detajet