Skip to product information
1 of 3

NGOPSHOP

HAKURO MUQIVRIMA GOTË

HAKURO MUQIVRIMA GOTË

Çmimi i rregullt Lek 900.00
Çmimi i rregullt Çmimi me ulje Lek 900.00
Ulje Shitur
Për kreativët dhe artistët!
Në nderim të regjisorit të mirënjohur, Hakuro Muqivrima me nder jush.

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali

Porcelan

Shiko të gjitha detajet