Skip to product information
1 of 3

NGOPSHOP

RAQI VARIKAROLLARI GOTË

RAQI VARIKAROLLARI GOTË

Çmimi i rregullt Lek 900.00
Çmimi i rregullt Çmimi me ulje Lek 900.00
Ulje Shitur

Të gjithë e kemi nga një Raqi në rrethin tonë. Artist dmth. Dhuroja një gotë, mbushja me konjak dhe rriti frymëzimin për veprat e rradhës.

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali

Porcelan

Shiko të gjitha detajet