Skip to product information
1 of 2

NGOPSHOP

RAQI VARIKAROLLARI HOODIE

RAQI VARIKAROLLARI HOODIE

Çmimi i rregullt Lek 3,000.00
Çmimi i rregullt Çmimi me ulje Lek 3,000.00
Ulje Shitur
Size
Color
Të gjithë e kemi nga një Raqi në rrethin tonë. Artist dmth. Dhuroja një hoodie dhe rriti frymëzimin për veprat e rradhës.

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali & Larja

Shiko të gjitha detajet