Skip to product information
1 of 1

NGOPSHOP

RAQI VARIKAROLLARI T-SHIRT

RAQI VARIKAROLLARI T-SHIRT

Çmimi i rregullt Lek 2,200.00
Çmimi i rregullt Çmimi me ulje Lek 2,200.00
Ulje Shitur
MASA
NGJYRA

Të gjithë e kemi nga një Raqi në rrethin tonë. Artist dmth. Dhuroja një T-Shirt dhe rriti frymëzimin për veprat e rradhës.

Dërgesat kryhen me shërbim postar privat. Koha e përgatitjes së porosisë bashkë me dërgesën, zgjat nga 4 deri në 7 ditë.

Materiali & Larja

Shiko të gjitha detajet